Definitief ontharen met ipl

Definitief ontharen met IPL

Ontharen met ipl is ontzettend populair: zowel onder mannen als vrouwen groeit de vraag naar een effectieve, pijnloze manier om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

Hoe werkt ontharen met IPL?

Het pigment in de haar neemt de lichtenergie op die de behandelkop uitstoot en transporteert het licht naar het haarzakje, waar het wordt omgezet in warmte. De hitte beschadigt de haarwortel en het haarzakje waardoor de haar uitvalt en niet meer aan kan groeien. Door de golflengte, pulsduur en intensiteit van het licht zorgvuldig te kiezen kunt u specifieke gebieden behandelen.

Afhankelijk van het lichaamsgebied, geslacht, leeftijd, genetische waarden en de hormoonhuishouding van de cliënt verschilt de haargroeifase per haar. Omdat de IPL-behandeling alleen effectief is op haren in de anagene fase en er duizenden haarzakjes in verschillende fases verspreid zijn over het hele lichaam, verschilt het effect van de behandeling per persoon. De ene cliënt heeft meer behandelingen nodig dan de andere. Het is onmogelijk om in één behandeling permanent van haargroei af te komen, vanwege de verschillende groeifases waarin de haren zich bevinden

Pijnloos en snel ontharen

Door IPL-behandelingen krijgt u een beter en gladder uitziende huid. De gepatenteerde IPL-technologie is de opvolger van oude, pijnlijke ontharingsmethoden zoals elektrische ontharing en geeft een langdurig resultaat. De brede straal van het flitslicht behandelt grote oppervlakken zoals rug, schouders, armen, benen en gezicht, maar ook voor het ontharen van oksels en bikinilijn. Het is hierdoor sneller en goedkoper dan methodes waarbij haar voor haar wordt verwijderd. IPL-ontharing is een bewezen, veilige, snelle en effectieve methode voor ontharing.

De voordelen van ontharen met ipl

Behandeling van grotere oppervlakken in één keer.
Geschikt voor zowel licht als donker haar (met pigment) en lichte en getinte huid.
Minder kans op littekens en verandering van pigmentatie.
Minder pijnlijk en ongemakkelijk vergeleken met andere ontharingsmethodes.
Blijvend resultaat
IPL is effectief op nagenoeg elk deel van het lichaam, waar een gladdere, jonger uitziende, haarloze huid is gewenst
Geen kosten meer voor scheerproducten.